- Cateva felii de paine ( eu am avut paine de casa si au iesit si mai bune asa)
- ulei de masline
- usturoi
- oregano
- rosii proaspete
- cascaval (merg mai bine cu mozzarela dar nu am avut)
In timpul acesta taiati rosiile cubulete mici si adaugati peste ele putina sare, oregano si ulei de masline.
Atunci cand scoatem painea de la cuptor, pentru un gust deosebit, o frecam putin cu usturoi si punem apoi cubuletele de rosie si deasupra felii de cascaval. Cascavalul se va topi putin si astfel bruschetele sunt si mai bune.
Asta-i reteta! Sunt atat de bune incat ma gandesc sa mai fac si astazi o portie.
7 comentarii:
mmm!delicioase,intradevar.si mie imi plac mult!o zi buna!
ce bine arata ...foarte apetisante
Multumesc fetelor, foarte bune intradevar....
Eu aveam impresia că au şi ceva cărniţă astea. Arată foarte bine, Oana! Ne inspiri :d
Maine!! Bruschete!!! Yummy :-))
Dupa ce pui rosiile si cascavalul nu mai dai la cuptor? Altfel cum se topeste cascavalul?
eu nu le-am pus mai pus la cuptor...se topeste pentru ca feliile de paine sunt fierbinti, insa poti sa le mai pui si la coptor daca vrei...
Trimiteți un comentariu