miercuri, 2 septembrie 2009

BRUSCHETE CU PATRUNJEL SI PARMEGIANO


Sunt prea putine cuvinte pentru a descrie cat de bune sunt!

Ne trebuie:
  • cateva felii de paine
  • ulei de masline
  • usturoi
  • partrunjel
  • parmegiano regiano
Se stropeste painea cu ulei de masline si se pune la cuptorul incins cateva minute.
Cand painea este crocanta se freaca cu usturoi.
Punem pe deasupra feliilor de paine patrunjel tocat marunt.
Si un strat de parmegiano.
Lasam cateva minute pana se topeste branza si GATA.....
Se pot servi ca aperitiv, la televizor sau cand vreti o gustare rapida. Enjoy!

7 comentarii:

Laura spunea...

Hello Oana,
Multumesc ca te-ai oprit pe la site- ul meu, Si ma bucur ca te-am gazit pe food buzz. Sotul meu a copilarit in Constanta, ca sa vezi ce mica e lumea.
Te pup, Laura.

Oana spunea...

Intradevar e mica dar si romanii sunt imprastiati prin toate colturile ei. Pup si te mai astept.

alison spunea...

mmm,delicioase !

Diana Didona spunea...

Minunate!

i dolci di laura spunea...

good! passes from me to receive an award for you!

Velva spunea...

The brushetta look really good. All that would be needed is a good glass of wine!

dicharachera spunea...

Foarte aspectuoase si ideale pentru un aperitiv cu diverse. Cred ca ar atrage atentia tuturor invitatilor!

 

Oana's kitchen © 2009. Template Design By: SkinCorner