miercuri, 21 octombrie 2009

CIULAMA DE CIUPERCI


Am folosit asa:
  • 500 gr ciuperci
  • 400 gr smantana
  • marar
  • piper si sare
  • 1 lingura amidon
  • 1 ceapa mica
  • usturoi
  • ulei
Ciupercile le-am spalat si le-am taiat.
Ceapa am taiat-o marunt si am pus-o la prajit in putin ulei.
Cand a inceput sa se prajeasca ceapa am pus in tigaie ciupercile si le-am lasat vreo 10 min la calit cu ceapa
apoi am adaugat smantana, amidonul, sarea si piperul si am lasat la fiert cam 15 min. Sosul se va lega de la amidon .
La sfarsit adaugam marar si putin usturoi, daca va place.
Faceti si o mamaliga alaturi si POFTA BUNA!

7 comentarii:

Ala Oancea spunea...

Delicios ! Neaparat cu marar si usturoi ;)

Ducesa spunea...

Ce bine arata si ce pofta mi-ai facut!

Alina spunea...

Se pare ca a fost ziua ciulamalelor :)) Eu am facut una de pui:P
Si cea de ciuperci este delicioasa !!!

Jack T spunea...

Hallo Oana,

tare feine Ciulama ai fäcut. Eu sint un Fan total al Ciupercilor.
Minunat

salutäri Jacob

~PakKaramu~ spunea...

Hmmmm ! nice foods

Momo spunea...

ciupercile imi plac oricum,daramite in ciulamaua ta atragatoare!

DAVELLA CULINAR spunea...

Buna dimineata Oana! Ma invit si eu la o farfurioara de ciulama cu mamaliguta; caci in ultima saptamana noi o tinem numai in aniversari si torturi. Felicitari pentru blogul minunat si retetele simple si gustoase! Merci de vizita si te mai astept pe la mine!

 

Oana's kitchen © 2009. Template Design By: SkinCorner