Un bors de toamna cu multe legume, foarte foarte bun.
Avem nevoie de:
- 2 morcovi
- 1 ceapa mai mare
- pastarnac
- telina
- ardel gras rosu
- ardel gras verde
- pasta de tomate
- cartofi
- sfecla rosie
- sare
- bors
- apa
- putin ulei
- patrunjel
Se adauga apoi sosul de rosii , cartofii si sfecla rosie din care eu am taiat o parte cubulete iar o parte am dat-o prin razatoarea mare.
Se mai lasa la fiert cateva minute iar apoi se pune borsul, trebuie sa gustati sa vedeti cat de acru este si il faceti dupa gust. Tot acum puneti si sare . Il mai lasati 5 min pe foc apoi opriti focul si adaugati patrunjelul taiat marunt.
Gata borsul.
POFTA BUNA !
4 comentarii:
Oana, borsul meu cu sfecla rosie e acum doar o amintire, dar ma gandeam la o portie de pe blog de la tine...si sa fie asa, o farfurie mai mare...Mai ai? :D
Ma gandeam si eu sa pun sfecla taiata cubulete, dar am ramas fidela vechii mele retete... Am sa incerc si asa, sa vad cum e...
Te pup, weekend fain iti doresc!
Ralu , nu mai e nici din al meu....il facusem in ziua cand ai postat tu reteta, ti-am spus ca l-am facut inainte sa vad la tine, dar nu am avut timp sa postez reteta. We placut si tie. Pup
Da, asa e, ai tu dreptate...silly me :(
Arata so yummy! Sotul meu adora borsul,(el este din Ialomita si vrescut in Constanta). In parte noastra nu sa prea facut bors.
Trimiteți un comentariu