duminică, 25 octombrie 2009

LA MICUL DEJUN AVEM ASTAZI OMLETA CU ARDEI SI LEUSTEAN


Stim cu totii ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. E bine sa nu sarim peste ea, mai bine sarim peste cina. Astazi la micu' dejun am pregatit omleta, a iesit tare buna si am hotarat sa va spun reteta mea.
Va trebuie asa:
  • 4 oua
  • 1 gogosar mai mic
  • putina ceapa
  • sare piper
  • leustean
  • cascaval
  • ulei
Taiem ceapa si ardelul si le punem in tigaie cu putin ulei. Le lasam 2 min la prajit si apoi punem deasupra ouale batute cu sare si piper si leusteanul pe care l-am taiat marunt.
Eu le-am lasat pe focul de la aragaz 2 min pana ce au inceput ouale sa se lege, fara a amesteca deloc in omleta, sa nu-i stric forma frumoasa, iar apoi am pus tigaia sub grilul de la cuptor, sa se faca si partea de deasupra.
Cand a fost gata am pus deasupra cateva felii de cascaval afumat si a iesit o bunatate de omleta.
Pofta buna!

2 comentarii:

Laura spunea...

Arata delicious, In special cu cascaval afumat Yummy!

Momo spunea...

intr-adevar,super -savuros!

 

Oana's kitchen © 2009. Template Design By: SkinCorner