Am folosit asa:
- 500 gr ciuperci
- 400 gr smantana
- marar
- piper si sare
- 1 lingura amidon
- 1 ceapa mica
- usturoi
- ulei
Ceapa am taiat-o marunt si am pus-o la prajit in putin ulei.
Cand a inceput sa se prajeasca ceapa am pus in tigaie ciupercile si le-am lasat vreo 10 min la calit cu ceapa
apoi am adaugat smantana, amidonul, sarea si piperul si am lasat la fiert cam 15 min. Sosul se va lega de la amidon .
La sfarsit adaugam marar si putin usturoi, daca va place.
Faceti si o mamaliga alaturi si POFTA BUNA!
7 comentarii:
Delicios ! Neaparat cu marar si usturoi ;)
Ce bine arata si ce pofta mi-ai facut!
Se pare ca a fost ziua ciulamalelor :)) Eu am facut una de pui:P
Si cea de ciuperci este delicioasa !!!
Hallo Oana,
tare feine Ciulama ai fäcut. Eu sint un Fan total al Ciupercilor.
Minunat
salutäri Jacob
Hmmmm ! nice foods
ciupercile imi plac oricum,daramite in ciulamaua ta atragatoare!
Buna dimineata Oana! Ma invit si eu la o farfurioara de ciulama cu mamaliguta; caci in ultima saptamana noi o tinem numai in aniversari si torturi. Felicitari pentru blogul minunat si retetele simple si gustoase! Merci de vizita si te mai astept pe la mine!
Trimiteți un comentariu