Sotul meu este fanul absolut al ciupercutelor, daca ar fi posibil ar manca ciupercute in fiecare zi, asa ca reteta asta este pentru el.
Ce ne trebuie?
- ciupercute - in tava mea intra 15 buc
- marar proaspat
- o ceapa mica
- usturoi
- piper
- sare
- cascaval
Se curata ciupercile si se indeparteaza coditele insa acestea nu se arunca, vor fi folosite pentru a umple ciupecile. Ciupercile curatate se pun in tava care merge la cuptor si se condimenteaza cu sare si piper. Coditele se curata si se toaca marunt sau cum a fost cazul meu se pun la robotul de bucatatie impreuna cu ceapa, usturoiul si mararul.
Dupa ce au fost toate bine maruntite le punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei, iar dupa cateva minute cand sunt gata se umplu ciupercutele cu amestecul rezultat.
Se introduc la cuptorul incins pentru aproximativ 20 min iar apoi se scot si se pune pe deasupra bucatele de cascaval, asa le fac de obicei insa de data asta am uitat sa cumpar cascaval si am pus peste ele bucati de cas proaspat, pentru ca asta aveam in frigider. Au fost un deliciu.
Le-am servit alaturi de legume proaspete.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu