- 1 pastarnac
- 1 radacina patrunjel
- telina
- ardel verde si rosu
- ceapa
- fasole galbena
- patrunjel verde si marar
- 1 galbenus de ou
- 100 ml smantana
- 3 cartofi ( pe care am uitat sa-i pozez)
- sare
- 2 morcovi
Se lasa la fiert pana ce legumele sunt aproape fierte, apoi se mai adauga apa ( ce a fost fiarta separat, nu este bine sa adaugam apa rece), tot acum se pun in oala si cartofii si fasolea galbena pentru ca acestea fierb ceva mai repede.
Cand toate legumele sunt fierte se acreste ciorba cu bors acru sau cu lamaie, se adauga sare dupa gust si se drege ciorba cu galbenusul de ou amestecat in smantana. Sa aveti grija cu smantana si galbenusul pentru ca acestea nu trebuie adaugate in ciorba fierbinte, trebuie sa luam cu polonicul putina zeama si sa adaugam peste smantana si abia mai apoi le amestecam in ciorba. La sfarsit adaugam patrunjelul si mararul taiat marunt.
Este o ciorba foarte buna si sper sa o incercati cat de curand. POFTA BUNA!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu