As putea sa va povestesc doar despre ea si credeti-ma ca as avea ce povesti insa trebuie sa va spun si depre acest delicios fel de mancare. Aveti nevoie de :
- cartofi
- faina
- 2 oua
- patrunfel
- telemea
- sare
- piper
- 6 linguri smantana
- piept de pui
- bacon
Se fierb cartofii, se curata apoi si se dau prin razatoare.
Se adauga 2 oua faina, patrunjelul tocat marunt, piper si sare.
Se pune apa la fiert iar cand fierbe apa se pun galustele formate cu mana umeda. Intrun vas termorezistent se pune smantana si cateva linguri de apa iar dupa ce galustele au fiert cateva min se scot din apa si se pun in vasul pregatit pentru cuptor.
Deasupra se pune un strat de telemea rasa.
Se lasa la cuptor pana se rumenesc putin deasupra.
Am servit galustele ca garnitura la pieptul de pui pe care l-am taiat fasii, l-am condimentat putin, l-am imbracat in bacon si l-am lasat la cuptor vreo 40 min.
Absolut delicios. Pofta buna!
9 comentarii:
Super de bine mai arata, dar mai bine arata fta ta. sa va traiasca si sa va bucurati de ea. un inger de copil.
sa creasca mare si cat mai frumoasa!
Buna.Felicitari pentru frumusetea de fetita,sa va traiasca si sa va bucurati de ea.Te inteleg perfect cand spui ca esti mandra de Antonia pentru ca si eu am o fetita nascuta pe 24 iulie,deci cu 4 zile mai micuta ca a ta:P.Sa va dea Dumnezeu numai sanatate si tot ce e mai frumos pe lume.
Galustele or fi bune sau n-or fi, dar printesa ta e delicioasa. E atat de scumpa. Sa fiti sanatosi cu totii.
Multumim pentru urari, sa stiti ca sunt bune si galustele, puteti sa le incercati cu incredere. Ana- Maria sa te bucuri si tu de Alessia si sa pui si tu o poza, doua cu puiutul tau.
Multumim inca odata pentru aprecieri si " ne vedem " mai tarziu pentru ca vreau sa profit cat pot de zilele astea frumoase de toamna si o sa ies cu Antonia in parc. Pup
Fetita ta este tare frumoasa,toti ne uitam prima data la ea si apoi galustele.
Sa-ti traiasca galusca!Imi plac si cele cu cartofi!
Bune galuste, reteta merita notata si incercata... Un pupic la printesa frumoasa...
Sa-ti traiasca printesa e un ingeras !
Felicitari pentru reteta sper sa mai incerci si altele, te pup!
Trimiteți un comentariu