- 4 oua
- 180 grame faina
- 70 ml ulei
- 200 grame branza slaba de vaci
- 300 grame cascaval
- 50 grame masline negre fara samburi
- 2 ardei grasi
- 1 rosie
- cimbru
- sare, piper
- 150 grame porumb boabe.
Urmeaza porumbul boabe si maslinele pe care le adaugam deasemenea in compozitie. La sfarsit presaram cimbru tocat marunt si punem aluatul de tarta intr-o tava in care am pus hartie de copt. Deasupra mai presaram putin cascaval si cateva felii de rosie si dam 40 min la cuptor.
Dupa ce o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca in tava cateva min si apoi o taiem. Se poate servi si calda si rece. Este foarte buna si pufoasa.
Pofta Buna!
10 comentarii:
wow!beautiful and very good recipe. nice blog :)
Comme ça semble délicieux:) Tu as un très très joli blog avec des photos à faire saliver!!xxx
faina ti-a iesit!
foarte reusita!felicitari!
Frumoasa a fost dar mai ales bunaaaaa!
Delicios, imi ploua in gura grav!
Fix pe gustul meu.Arata ft bine.Din pacate de cand am pornit si eu un blog din asta am tot facut tarte si alte nebunii de genul asta si am ramas cu cateva kile in plus.Retetea asta suna iar prea bine si trebuie sa o fac!!!Thnaks pt reteta ;)
Ruxi draga, nu cobi, eu tocmai ce am dat jos cateva kg si nu vreau sa le pun la loc. Traiasca abdomenele!
Tarta asta pti sä o numesti linistitä Foccacia, atit a iesit de fäinutä. Compliment
Multumesc frumos, a iesit buna tare dar nu seamana cu Foccacia la gust.
Trimiteți un comentariu