Ne trebuie:
- cateva felii de paine
- ulei de masline
- usturoi
- partrunjel
- parmegiano regiano
Cand painea este crocanta se freaca cu usturoi.
Punem pe deasupra feliilor de paine patrunjel tocat marunt.
Si un strat de parmegiano.
Lasam cateva minute pana se topeste branza si GATA.....
Se pot servi ca aperitiv, la televizor sau cand vreti o gustare rapida. Enjoy!
7 comentarii:
Hello Oana,
Multumesc ca te-ai oprit pe la site- ul meu, Si ma bucur ca te-am gazit pe food buzz. Sotul meu a copilarit in Constanta, ca sa vezi ce mica e lumea.
Te pup, Laura.
Intradevar e mica dar si romanii sunt imprastiati prin toate colturile ei. Pup si te mai astept.
mmm,delicioase !
Minunate!
good! passes from me to receive an award for you!
The brushetta look really good. All that would be needed is a good glass of wine!
Foarte aspectuoase si ideale pentru un aperitiv cu diverse. Cred ca ar atrage atentia tuturor invitatilor!
Trimiteți un comentariu