Nu este negresa clasica, romaneasca pe care o stim cu totii.....este sora ei...faimoasa brownie, absolut delicioasa si plina de ciocolata. Aveti nevoie de:
- 200 gr ciocolata neagra
- 200 gr unt
- 40 gr cacao
- 150 gr faina
- 3 oua
- 5 linguri zahar
Glazura:
- 50 gr ciocolata
- 50 gr unt
- 50 ml smantana pt frisca
Se pune untul si ciocolata la topit, si cat se raceste amestecam ouala cu zaharul, apoi amestecam in compozitie untul si ciocolata fara a mai folosi mixerul, doar o spatula, adaugam apoi cacao si faina, in transe, amestecand usor. Punem compozitia intr-o tava cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pentru 25-30 min. Lasam prajitura sa se raceasca si abia apoi o portionam si punem glazura. Eu am pus pe fiecare portie cateva fructe de padure....imi place combinatia ....prajitura ciocolatoasa si fructele acrisoare....DELICIOS!
1 comentarii:
Imi `ploua` in gura :)))
Trimiteți un comentariu