Multe lucruri s-au schimbat in ultima vreme si cel mai important pentru noi este faptul ca locuim acum in Middletown, RI, USA. Este un fel de vacanta prelungita pentru ca o sa ramanem aici pana in iunie 2014 insa vrem sa profitam la maxim de aceasta oportunitate , asa ca Antonia merge la gradi pt a invata cat mai bine limba, eu fac niste cursuri de engleza pentru a invata cat mai multe despre cultura si traditiile lor si de asemenea vrem sa facem cat de multe calatorii putem, pentru ca nu stiu daca o sa mai avem ocazia sa ne intoarcem aici.
Cum bine stiti acesta e un blog culinar asa ca ar trebui sa vorbim si despre mancare, nu? Cand va ganditi la America probabil va ganditi la hot dog, hamburger, cartofi prajiti......si pe buna dreptate pentru ca e plin orasul de fastfood-uri insa este o zona in care gasesti cei mai proaspeti homari pentru ca se pescuiesc in aceasta zona asa ca pot spune ca am nimerit bine....pentru ca sunt deliciosi .
Asa ca reteta de astazi.....homar.
Nu am mai gatit homar pana acum, asta a fost prima data asa ca am vrut sa fac o reteta simpla, pentru a descoperi gustul, poate mai tarziu o sa complic putin reteta.
Homarul l-am fiert in apa in care am pus destul de multa sare de mare. Se fierbe pana ce capata culoarea rosu intens. Dupa ce reusesti sa o scoti, carnea se mananca cu putin unt topit, si garnitura de porumb fiert ( porumbul de aici e foarte , foarte dulce, eu nu am reusit sa-l mananc dar americanii il adora).
Atat pentru astazi, promit sa va tin la curent cu noutatile culinare de aici.
luni, 23 septembrie 2013
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu