- aluat foietaj
- branza de vaci 300 g
- branza de burduf
- ceapa verde
- marar
- 4 oua
- porumb dulce
- cascaval
vineri, 16 martie 2012
TARTA CU BRANZA SI PORUMB
Buna tarta am facut...si ce e mai important e ca a mancat si printesa mea, nu e mofturoasa ea la mancare insa e putin sceptica cu lucrurile noi. Cred ca multora li se intampla sa aiba prin frigider alimente care mai au putin si expira si va ganditi ce sa faceti cu ele....asa am patit si eu cu tarta mea, aveam branza in frigider ramasa de la o placinta si nu am vrut sa o arunc asa ca am facut tarta asta buna care s-a mancat foarte repede. Ce va trebuie:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Simpatica foc furculita ta roza linga tarta.
Doua tipuri de brinza plus cascaval, cam greu sa gasesti defecte :)
Cred ca este tare buna tarta ta, mai ales ca este un ingredient special acolo (porumbul) care imi place foarte mult
Trimiteți un comentariu