- aluat foietaj
- branza de vaci 300 g
- branza de burduf
- ceapa verde
- marar
- 4 oua
- porumb dulce
- cascaval
vineri, 16 martie 2012
TARTA CU BRANZA SI PORUMB
Buna tarta am facut...si ce e mai important e ca a mancat si printesa mea, nu e mofturoasa ea la mancare insa e putin sceptica cu lucrurile noi. Cred ca multora li se intampla sa aiba prin frigider alimente care mai au putin si expira si va ganditi ce sa faceti cu ele....asa am patit si eu cu tarta mea, aveam branza in frigider ramasa de la o placinta si nu am vrut sa o arunc asa ca am facut tarta asta buna care s-a mancat foarte repede. Ce va trebuie:
joi, 26 ianuarie 2012
CARNATI DE CASA
Mai sanatosi, mai buni si probabil mai ieftini decat cei cumparati. O sa va spun ce cantitati de carne am folosit eu dar e bine sa retineti proportiile daca doriti sa-i incercati.
- 3 kg carne vita
- 5,5 kg carne de porc
- sare
- mult piper
- aproape 1 kg de usturoi
- mate de porc
Abonați-vă la:
Postări (Atom)