vineri, 16 martie 2012

TARTA CU BRANZA SI PORUMB

Buna tarta am facut...si ce e mai important e ca a mancat si printesa mea, nu e mofturoasa ea la mancare insa e putin sceptica cu lucrurile noi. Cred ca multora li se intampla sa aiba prin frigider alimente care mai au putin si expira si va ganditi ce sa faceti cu ele....asa am patit si eu cu tarta mea, aveam branza in frigider ramasa de la o placinta si nu am vrut sa o arunc asa ca am facut tarta asta buna care s-a mancat foarte repede. Ce va trebuie:


  • aluat foietaj
  • branza de vaci 300 g
  • branza de burduf
  • ceapa verde
  • marar
  • 4 oua
  • porumb dulce
  • cascaval
Se amesteca branza cu ceapa, mararul, porumbul si galbenusurile, iar albusurile se bat spuma si se adauga mai apoi in compozitie, amestecand usor. Toata amestecatura asta se pune peste aluat iar deasupra se rade cascaval, dar nu-i musai, merge si fara. Se da la cuptor si cand e frumos rumenita se scoate din cuptor si se mananca cu pofta.....puteti astepta sa se si raceasca daca aveti rabdare, POFTA BUNA!

2 comentarii:

The Wandering Oltean spunea...

Simpatica foc furculita ta roza linga tarta.
Doua tipuri de brinza plus cascaval, cam greu sa gasesti defecte :)

Lavinia spunea...

Cred ca este tare buna tarta ta, mai ales ca este un ingredient special acolo (porumbul) care imi place foarte mult

 

Oana's kitchen © 2009. Template Design By: SkinCorner