sâmbătă, 26 noiembrie 2011

PUI UMPLUT



Cea mai buna reteta de pui umplut si cea mai interesanta tehnica de dezosare a puiului. Va las sa va delectati cu pozele facute de mine si filmuletul cu Pepin, sursa mea de inspiratie.
Va trebuie asa:
  • un pui
  • ciuperci
  • ceapa
  • spanac
  • usturoi
  • sare si piper
Mi sa parut interesanta umplutura pe care a folosit-o Pepin si am folosit-o si eu cu aproximatie, mai multe ciuperci si mai putin spanac, calite cu putina ceapa si usturoi.


5 comentarii:

Cirmicica spunea...

Arata foarte bune puiul umplut si sunt sigura ca este si foarte buna. L-am distribuit si pe facebook. Imi place blogul tau atat retetele cat si pozele.Te felicit! Succes maideparte! Anita Berkeczi alias:cirmicica

Blogul lui Jeny spunea...

Wow ! cum a dezbracat puiul de carnita si piele. Si umplutura e buna, spanac si ciuperci. Se pune cumva ceva in tava? se stropeste cu ceva?

Oana spunea...

eu nu am pus nimic in tava, l-am facut in vasul roman care a fost tinut in apa. Puiul l-am asezonat cu sare si piper, atat...si a fost delicios, abia astept sa-l fac din nou.

Irina (Bucataria Irinei) spunea...

Minunat puiul si foarte intereanta tehnica de dezosare.... Ma uitam peste un mesaj mai vechi de-al tau in care promiteai ca te faci tu mare si m-a impins curiozitatea sa vad ce bunatati ai mai facut.... Mare mare ai crescut nu gluma... Felicitari si sarbatori cu bine!

Roxana spunea...

Arata ca-n filme... Felicitari regizoarei

 

Oana's kitchen © 2009. Template Design By: SkinCorner