miercuri, 29 decembrie 2010
vineri, 3 decembrie 2010
CIGHIR
Trebuie sa mentionez ca retetele sunt facute de soacra mea, care are multa experienta pentru ca le face an de an, eu abia acum am vazut cum se fac exact aceste bunatati, pana acum doar am mancat din ele.
Cighirul se face din maruntaiele de porc si pleura. Sa folosit asa:
- ficat
- rinichi
- plaman
- limba
- inima
- usturoi
- sare
- piper
- prapure
- oua
Toate maruntaiele se dau prin masina de carne, se condimenteaza
si se pun cateva oua pentru a lega compozitia , apoi se formeaza ca niste piftelute care se infasoara in prapure si se prajesc.
Pentru prajit nu e nevoie de ulei pentru ca se va topi grasimea din prapure atunci cand se pun la prajit.
Sunt foarte bune si daca aveti ocazia va recomand sa le incercati.
Si pe final o poza cu printesa mea care mananca cu pofta mar cu morcovel.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)