duminică, 1 noiembrie 2009

FILE DE PANGASIUS PANE SI ROSTI

Prima data am mancat pangasius pane la nasa, ne-a placut si asa a intrat si in meniul nostru (Miha sper ca intri astazi pe blog pentru ca reteta asta e pentru tine....).
Reteta de rosti nu o mai repet pentru ca e descrisa in amanunt aici, va spun doar ca am pus deasupra o bunatate de cascaval afumat.
Pentru pestele pane avem nevoie de pangasius care trebuie sa fie uscat si pentru asta il punem pe sevetele de hartie pentru a absorbi apa.
Am mai folosit doua oua, faina si condimente.
Ca la orice pane dam pestele prin faina, apoi prin ou si il prajim in ulei incins.
Puteti sa faceti si un mujdei de usturoi sau merge foarte bine si cu lamaie, oricum ar fie e foarte bun.
POFTA BUNA!

4 comentarii:

Momo spunea...

mmm,pestele e in topul preferintelor mele...azi ma indeletnicesc cu ceva merlucius.o duminica placuta!

Ducesa spunea...

Ai grija la pangasius, este foarte nociv! daca vrei sa citesti despre el intra la mine pe blog, in sectiunea IMPORTANT. nu vreau sa te conving, insa e bine sa te informezi putin. pup!

Ducesa spunea...

Scz Oana...am facut o greseala, nu in categoria IMPORTANT, ci in ALIMENTATIE gasesti postarea cu pangasius. toate bune!

Anonim spunea...

With surimi?

 

Oana's kitchen © 2009. Template Design By: SkinCorner