vineri, 23 octombrie 2009

SUPA CU GALUSTE de gris si parmezan


Sincer, nu ma omor dupa supa cu galuste insa lui Luci ii place si atunci cand fac supa fac doar putina pentru el. Am incercat insa la supa asta o alta reteta de galuste si pentru prima data de cand fac supa am mancat o farfurie plina pentru ca mi-au placut mult.
Supa am facut-o simplu, am fiert carnita de pui cu morcov, ceapa pastarnac si telina, cand supa e gata am scos legumele si carnea si am pus la robot putina carne si legume, piureul de legume cu carne l-am pus in supa pentru ca mie nu-mi place supa strecurata, insa puteti sari peste pasul asta daca va place supa limpede.
Pentru galuste, pentru ca aici e partea interesanta am folosit asa:
  • 3oua
  • 50 grame faina de grau
  • 50 grame gris
  • 30 grame parmezan
  • 30 grame cascaval
  • piper
  • sare
  • 50 grame unt

Se bat ouale apoi se adauga branzeturile, faina, grisul, condimentele si untul si toata compozitia se pune intr-o tava care va merge la cuptor pentru 10 min pana se leaga compozitia.
Se taie apoi galustele si se adauga in supa care fierbe.
Se fierb cam 10 min si gata. Sunt foarte pufoase si gustoase si daca imi plac si mie atunci chiar merita incercate.
Putin patrunjet tocat si POFTA BUNA!

2 comentarii:

Laura spunea...

Oana, arata delicioasa supa, mi-ar place si mie o farfurie in special ca este o zi rece si ploua la noi:)

Oana spunea...

La noi a iesit soarele si e chiar placut afara....o zi calduta de toamna asa ca te invit cu placere la o portie de supica.

 

Oana's kitchen © 2009. Template Design By: SkinCorner