vineri, 16 octombrie 2009

O vacanta plina de premii!


Eu am fost cateva zile in concediu, sa admiram frumusetile patriei de data asta si cand m-am intors am fost placut surprinsa si fericita sa vad cate premii frumoase am primit de la dragele mele prietene bucatarese. Am fost la cules si iata cate minuni am adunat.
De la Livia, Danna, Irina, Mimi si Alla am primit premiul " BLOG DE ORO!" premiu care m-a bucurat tocmai pentru ca am fost pe lista de premiati a tuturor acestor fete deosebite.
De la Alla am mai primit un premiu frumos pe care nu-l aveam si pentru care ii multumesc mult.
Iar de la Laura, prietena mea de peste mari si tari am primit aceste premii super frumoase si speciale.



Va pup pe toate si va multumesc pentru toate aceste premii.
Pentru ca am atat de multe premii o sa aleg din lista mea cateva bloguri pe care o sa le premiez insa o sa le invit sa-si aleaga ele premiul ca sa nu fac discriminari. Deci poftiti la premii pentru ca e pe alese.

6 comentarii:

Ralu spunea...

Bine te-am regasit, Oana, chiar ma intrebam zilele astea ce mai faci, pentru ca am mai intrat aici pe blog si am vazut ca n-ai mai postat...Astept cu nerabdare sa vad retetele noi de care pomeneai...
Multumesc tare mult pentru premiu, e primul pe care-l primesc, asa ca sunt mai mult decat onorata...Numai ca inca nu m-am prins cum se afiseaza pe blog, da' am sa ma descurc eu ;)
Pupici si seara faina!

Anonim spunea...

Multumim pentru premiu. a fost o surpriza super. Felicitari pentru blog.

cristina spunea...

Oana,
esti o dulce!mi-ai inseninat noaptea :D ca tocmai sunt la munca si eram tare deprimata din cauza somnului :)) insa acum sunt happy!ms de premiu
pupici!

Oana spunea...

Pai, eu zic ca de asta au fost inventate premiile astea, sa ne faca sa zambim, si eu ma bucur pentru fiecare premiu primit. Va pup pe toate....sa aveti o zi buna!

Ralu spunea...

Oana...cum sa fac sa-mi ridic premiul? Inca nu m-am prins cum se face :(((

Oana spunea...

@Ralu
Iti Alegi un premiu (sau mai multe) apoi salvezi imaginea la tine in calculator (cu click dreapta...save picture as) de unde o poti posta la tine pe blog.

 

Oana's kitchen © 2009. Template Design By: SkinCorner